<<

 

 

PROMOTIONELE ACTIE: NO FASHION LABEL

In 2010 heeft Blubambu Foundation de actie No Fashion Label opgezet.

D.m.v. No Fashion Label probeerde Blubambu Foundation meer mensen te bereiken om support voor haar projecten op Bali te krijgen.

No Fashion Label heeft trendy lederen accessoires, zoals tassen, portemonnees, riemen etc. mogen verkopen zonder de producten in te hoeven kopen. De producten werden pas betaald wanneer er iets verkocht werd. De producten die niet verkocht werden mochten teruggegeven worden. Alle producten zijn gemaakt in Indonesiƫ en werden beschikbaar gesteld door WOW collection, Jalan Double Six, Legian, Bali.

De accessoires werden als eerste te koop aangeboden via de No Fashion Label Facebook pagina, ook werden de accessories verkocht op braderieƫn, via Girl Best Friends parties, bij Carla Palermo, Huidenstraat 4 (de 9 straatjes)in Amsterdam en bij Natuurlijk! Bags and Goods in Naarden.

De actie is een groot succes geworden, van de winst hebben we kalveren kunnen kopen voor de arme boeren die in het Noorden van Bali wonen en het salaris van de handvaardigheid docente in het tehuis voor dove kinderen is voor het komende jaar betaald.

De No Fashion Label actie is gesloten. Voor verslagen en foto's zie project veestapel en project handvaardigheid.

De komende acties en producten zullen onder de naam BLUBAMBU plaats vinden, deze naam staat dichter bij de Foundation zodat de mensen de naam herkennen die staat voor goede doelen en fair trade...