<<


BLUBAMBU JEWELRY

Brenda Reimers heeft voor de Foundation sieraden ontworpen en gemaakt. Deze sieraden bestaan uit een ketting met een brons buddhahoofdje, bedels en/of steentjes en kwastje. Ook worden er bronzen geluksfiguurtjes gebruikt voor de kettingen zoals een olifantje of kikker. De kettingen worden handgemaakt, geen één ketting is hetzelfde. Het materiaal is ingekocht op het eiland Bali.

De winst 100% zal verdeeld worden onder verschillende goede doelen instanties in Indonesië (scroll naar beneden voor overzicht goede doelen)

Blubambu kettingen zijn te koop bij Carla Palermo, Huidenstraat 4 (de 9-straatjes) in Amsterdam. Telefoon 020 - 6382340

In Indonesië:
Villa Blubambu, Jl. Abimanyu, Gang Melon, Seminyak, Bali
Villa Sanjay, Jl. Pantai Brawa, Gang Cemara 8, Canggu, telefoon +62 819 16263994

kettingen

Goede Doelen

Vanaf 2006 sponseren wij het kindertehuis Kesayan Ikang Papa in Gianyar.
Een kindertehuis voor dove kinderen.

Mathieu Nagelkerke, één van de oprichters van Blubambu Foundation, is de persoon die sinds 2011 op sportief gebied geld inzamelt voor Goede Doelen Organisaties. Voor meer informatie ga naar de home pagina en klik op 'sponsering & sport'.

Andere goede doelen die het afgelopen 2 jaar gesponsord zijn door Blubambu Foundation:

Harapan Sumbawa Proyek
2015: klamboes en kleding voor de kinderen op het eiland Sumbawa
2014: Mathieu heeft € 7.000 opgehaald voor een operatie voor Debby. Debby had een tumor in haar been. De operatie is succesvol verlopen. Het gaat erg goed met Debby.
2014: Mathieu heeft wederom geld opgehaald voor operaties voor Dafid. Dafid had een tumor in zijn arm. Dafid is 2 x keer geopereerd. De operaties zijn goed verlopen.

Debby en Dafid wonen op het eiland Sumbawa.

Kolewa Stichting
2015: gedoneerd voor een nieuw huisje voor baby Wayan in Karangasem
2015: sponsoring op de medicar van Stichting Kolewa

Projekt Namaste
2015: Brenda heeft voor Projekt Namaste 25 Buddhakettingen gemaakt. De opbrengst gaat naar de kinderen op het eiland Sumba. Veel van deze kinderen hebben Schisis.