<<


SPORTIEVE ACTIVITEITEN VOOR HET GOEDE DOEL

Mathieu Nagelkerke, één van de oprichters van Blubambu Foundation, is de persoon die op sportief gebied geld inzamelt voor Blubambu Foundation en andere Goede Doelen Organisaties.

  • In september 2019 hebben Mathieu Nagelkerke en Ad Landheer meegedaan aan de Haagse Hoed Challenge.  Samen maken we kanker kansloos!

Omdat zij beiden in Bali wonen hebben zij de challenge in Bali gedaan.  Een fiets challenge tour van 150 km in de Balinese hitte. Samen hebben zij een bedrag van € 1.215 opgehaald voor de Daniel den Hoed Kliniek in Den Haag.

Trots op deze 2 mannen, Geweldig gedaan!

  • In oktober 2015 heeft Mathieu met Ad Landheer, Nico Landheer, Steef van Huffel en Patries wederom de Double T Tour gereden. D.m.v. sponsoring hebben de sportieve fietsers $ 10.000 opgehaald voor Yayasan Kerti Praja Foundation

  • In april 2014 heeft Mathieu samen met Ad Landheer de Double T Tour gereden. Een fietstour van 105 km. De start was in het oosten van Bali, bij de tempel Tirta Gangga en de finish in de westkunst van Bali bij de tempel Tanah Lot. Deze fietstour hebben zij gereden voor Yayasan Kerti Praja Foundation. Deze foundation zet zich in voor HIV moeders en kinderen in Bali. Mathieu en Ad hebben 8.258 USD dollars opgehaald.

  • In juni 2013 heeft Mathieu op Bali voor de Stichting Kolewa (project medische apparatuur voor mensen op Rote, Indonesie) de Olympic Triathlon gedaan. Mathieu heeft 2.216,00 USD dollars opgehaald.

  • In 2012 heeft Mathieu voor Stop Aids Now de halve marathon gelopen in Amsterdam

  • Voor Mekong Eye doctors/Eye Care Foundation heeft Mathieu 2 x de Dam tot Dam gelopen.

April 2014 the Double T Tour voor Yayasan Kerti Praja Foundation, Bali
     
Overhandiging van de cheque aan the Kerti Praja Foundation
Juni 2013 Olympic Triathlon in Bali voor Stichting Kolewa
2 3 1
4 5 6
     
Mathieu overhandigt de cheque aan Syta Plantinga, voorzitter van Stichting Kolewa
cheque
     
Oktober 2012, Mathieu loopt de halve marathon voor 'Stop Aids Now', Amsterdam
marathon


<<